Muziek en effecten

Vanuit een collectie van muziek die ik heb geproduceerd voor diverse toepassingen, releases en eigen beheer kan er één, of meerdere stukken in uw project verwerkt worden. Ook kan ik voorzien in audio-effecten. Bijvoorbeeld voor video’s, apps, of hardware toepassingen.

Post Production

Wanneer audio eenmaal opgenomen is dient het vaak nog nabewerkt te worden. Het geluid kan onregelmatigheden van de opname bevatten, zoals plops, scherpe frequenties, essen, of clicks. Onregelmatige levels, of niet in het juiste tijdsframe opgenomen. Met mijn tools kan ik een audio-opname uitwerken tot een hoogwaardige weergave. Waarbij een schoon, rustig en strak geluid nagestreefd wordt.

Editing & montage

Voor diverse toepassingen kan ik audio monteren en editen. Het is belangrijk dat het juiste geluid op de juiste plek zit om de audio te laten spreken en om geen overkill, of onderbrekingen in de flow van het totaal te veroorzaken. In een tijdlijn van een film kan een effect op het juiste moment bepalend zijn voor de kracht van het beeld. Voor dansshows dient de juiste muziek in het juiste tempo en eventuele schakelpunten daartussen nauw aan te sluiten op de choreografie van een voorstelling. Voor iedere situatie kijk ik graag met u mee om een gewenst eindresultaat te realiseren.